Barn- och utbildningsförvaltningen, Barn- och utbildningskontoret

Beskrivning
I Säffle kommun både kan, vill och vågar vi. Vi har en öppen attityd och välkomnar det nya, vi värnar om varandra och samhällets växtkraft, vi är kända för vårt goda värdskap och med stolthet säger vi att vi är Säfflebor - så har vi formulerat vår vision om hur vi vill leva i Säffle 2026.

Vill du vara med att förändra och utveckla arbetet i barn och utbildnings-förvaltningen, som ansvarar för förskola, grund- grundsärskola, fritidshem, gymnasie- gymnasiesärskola, vuxenutbildning, SFI och musikskola. Hos oss får du drygt 500 arbetskamrater som med engagemang och hög kompetens tillsammans hjälps åt i arbetet med att skapa goda förutsättningar för våra barn, ungdomar och vuxenstuderande. Vår uppgift är att ge dem goda kunskaper och färdigheter – en trygg och hållbar grund för fortsatta studier och för arbetslivet.

Arbetsuppgifter
Som ekonom ger du handledning och support till rektorer, förskolechefer och övriga chefer i förvaltningen gällande ekonomifrågor. Du har ansvar för utvecklingen av förvaltningens ekonomifrågor och håller dig ajour med förändringar av administrativa rutiner, riktlinjer och digitala system. Du samarbetar med andra yrkesgrupper på staben, intendenter ute i verksamheten och berörda chefer samt ingår i kommunens ekonominätverk. Du arbetar med uppföljningar och redovisningar och med att nå mål i styrdokument. I arbetet ingår internkontroll både inom egen förvaltning och mot andra förvaltningar. Du bidrar till att främja ett positivt arbetsklimat på arbetsplatsen och ditt arbete genomsyras av professionalitet, engagemang och framsynthet. Som förvaltningsekonom är du direkt underställd chef  barn- och utbildningsförvaltningen.

Kvalifikationer
Du har ekonomutbildning eller motsvarande högskoleutbildning. Du har förmåga att informera och förklara på ett pedagogiskt sätt. Du kan skapa engagemang, är förtroendeingivande och välkomnar nytänkande och kreativitet. Du planerar och genomför ditt arbete på ett organiserat och självständigt sätt, du sätter upp och håller tidsramar. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter då förvaltningen är i ständig förändring. Du är noggrann och en uppmärksam problemlösare som arbetar bra med andra. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom kommunal verksamhet är meriterande. Du bör ha en god systemförståelse och erfarenhet av att arbeta i ekonomisystem. Vi ser gärna att du har kunskap om statistik och vana att lära ut, till exempel att hålla i utbildningar och kurser.

Anställningsform 临时职位(6个月以上)
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Säffle
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/139
Kontakt
  • Camilla Carlsson, 0533-681659
  • Erica Andrén, 0533-681650
Facklig företrädare
  • Amanda Ekström, Jusek, 08-665 29 09
Publicerat 2018-08-08
Sista ansökningsdag 2018-08-16

返回职位空缺页面